HTR_A4_CaviarCo_Miro_vin_0217.jpg
Caviar & co + Miro vin

TORSDAG D. 23. marts 2017, kl. 15.00 - 18.00

Åbent arrangement med stående popup-vinsmagning og -salg i Rosensuiten.

Program KL. 18.30

6 retters menu, hvor vi har håndplukket de bedste råvarer fra Caviar og co, bl.a. caviar, trøfler og foie gras samt verdens bedste vanilje, blot for at nævne nogle få. Hertil udsøgt vinmenu. Jacob Sigsgård fra Caviar & co samt Toni fra Miro vin vil deltage i servering og præsentationen af mad og vin og – ikke mindst – sikre en uforglemmelig aften.

Pris 1.995,- pr. person
Begrænset deltagerantal.

HTR_A4_CaviarCo_MazzolaVillarico_0217.jpg
Mazzola & Villarico

TORSDAG D. 20. APRIL 2017, kl. 17.00

Det gastronomiske stjerneteam Sebastian Mazzola & Sussie Villarico (El Bulli, 41° og Pakta) skaber en unik gourmet aften i international klasse på Restaurant Royal.

Program:

  • Sake smagning fra kl. 17,00 – 18,00

  • Velkomst og snacks kl. 18,30 -
  • 7 retter inkl. vin
  • Pris 1.995,- pr. person
    Begrænset deltagerantal


HTR_Tiles_700x500_0317.jpg
Påsken 2017

13.-17. APRIL 2017

Frokost & aften, serveres ved bordet

Royal´s påskesild med karry siffon og æble

Meunierestegt rødspættefilet med vores remoulade og citron

Håndpillede rejer med æg, dild & mayonnaise

Røget laks med asparges syltet kartoffel og ”Hollandaise”

Perlehøne i frikassé med forårstrøffel

Norslunde Lammekølle med ramsløg og sauce Salmis

Camembert fra Normandiet med syltet solbær & ristede toast

Rabarber med sprød marengs og creme Chantilly

pr. COUVERT 395,-
bestil PÅ tlf. 86 12 00 11 eller mail: restaurant@hotelroyal.dk


HTR_Tiles_700x500_03172.jpg
Mors Dag

SØNDAG d. 14. MAJ 2017

Menu:

Jomfruhummer
Grønne Asparges – Hybenrose
Fennikel - Purløg – Citron

Unghane fra Bress
Hvide Asparges – Alsace bacon
De første ”nye danske kartofler

De første franske Jordbær
fra Rungis

pr. COUVERT 345,-
bestil PÅ tlf. 86 12 00 11 eller mail: restaurant@hotelroyal.dk


HTR_Tiles_700x500_03175.jpg
Frokost

29. Maj – 4. Juni

Pinsefrokost

Gammeldags modnet sild
fra Hirtshals med friteret æg og vores karrysalat.


Kartoffelmad med nye danske kartofler
med vores Mayonnaise, Alsace bacon, friteret løg og purløg.

pr. COUVERT 148,-
bestil PÅ tlf. 86 12 00 11 eller mail: restaurant@hotelroyal.dk


HTR_Tiles_700x500_03173.jpg
Frokost

5. Juni

Fars dag menu

Stegt pighvar
Asparges – Serano
Æggeblomme 65 – Hollandaise


Beef Wellington
med sauce Madeira

Jordbær
Pistacie – Hyldeblomst – Ivoire

pr. COUVERT 345,-
bestil PÅ tlf. 86 12 00 11 eller mail: restaurant@hotelroyal.dk


HTR_Tiles_700x500_03174.jpg
Menu

Maj & Juni 2017

Studenter Menu

Gambas
Serano – Chimichurri – Parmesan
Trøffel – Mynte – Agurk – Oregano



Poussin
Asparges – Ramsløg – Blanquette Sauce
Syltet Agurk – Gremolata

Rabarber
Hvid chokolade – Lakrids – Dild

pr. COUVERT 345,-
bestil PÅ tlf. 86 12 00 11 eller mail: restaurant@hotelroyal.dk


Hotel_Royal_logo.png
  • Storetorv 4 • DK-8000 • Tlf: 8612 0011